Cadastru, Intabulare și Topografie


Cadastrul furnizează date reale privitoare la bunurile imobile - proprietar, poziţie, folosinţă, mărime. Altfel spus, este documentul care dă siguranţa tranzacţiilor imobiliare. Important este faptul că în Romania, cadastrul este un sistem obligatoriu de evidenţă şi inventariere a bunurilor imobile.


contact@bimcad.ro

Cadastru și Intabulare este un registru obligatoriu al bunurilor imobiliare, care este necesar pentru efectuarea oricărei parcele pe teren. Conține informații detaliate despre proprietatea, poziția și utilizarea terenului. Cadastrul are multiple funcții, de la stabilirea drepturilor de proprietate, până la monitorizarea dimensiunii loturilor de teren aflate în construcție sau utilizate în scopuri agricole.

Pentru a proteja drepturile legale ale unui proprietar, țară este obligată să țină evidența bunurilor imobiliare, precum și să facă un inventar al acestora. Acest lucru este adesea denumit cadastru și intabulare. Este obligatoriu ca orice persoană care deține un anumit teren, clădire și alte proprietăți imobiliare, să le înregistreze la administrația locală.

 

Povestește-ne despre viitorul tău proiect

parallax background

 

Excelăm în lucrări de construcții civile și industriale

BIMCAD este o companie de servicii complete, integrate, specializată în proiecte comerciale, industriale și instituționale. Ne mândrim cu capacitatea noastră de a oferi servicii remarcabile cu atenție la detalii, de către oameni profesioniști care se străduiesc spre excelență. Credem că personalul nostru este ceea ce ne diferențiază de concurenții noștri. Menținem standarde înalte pentru toate tipurile de proiecte și livrăm întotdeauna un produs de calitate la sfârșitul fiecărei lucrări, indiferent de complexitatea ei.