Politica de confidențialitate

S.C. TOPOCAD SUD - EST S.R.L., denumită în continuare BIMCAD,  respectă confidențialitatea oricăror date, informații legate de utilizatorul înregistrat pe site, precum și a tranzacțiilor efectuate de aceștia, în condițiile și limitările impuse de lege.

În conformitate cu prevederile Regulamentului General de Protecţie a Datelor (UE) nr. 679/ 2016 – RGPD sau Regulamentul, privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, BIMCAD prelucrează date cu caracter personal în scopuri legitime, cu respectarea principiilor menţionate în continuare.

 

Cine suntem

Prezentul website este proprietatea S.C. TOPOCAD SUD - EST S.R.L., Cod Unic de Înregistrare RO34151911, Nr. Înmatriculare  J10/161/2015, e-mail contact@bimcad.ro .

 

Cum protejăm informațiile dumneavoastră

Vă oferim spre utilizare un website securizat dezvoltat în tehnologii de ultimă generație. În cadrul website-ului s-a instalat un certificat de securitate (SSL). Accesul la panoul de administrare al website-ului și/sau la panoul de administrare al pachetului de găzduire se face doar de către persoanele autorizate cu drepturi speciale de acces și sunt obligate să păstreze confidențialitatea datelor.

Prelucrarea datelor cu caracter personal se realizează cu responsabilitate prin mijloace mixte (manuale şi automate), cu respectarea cerinţelor legale şi în condiţii care să asigure securitatea, confidenţialitatea, integritatea, disponibilitatea, transparenţa şi respectarea drepturilor persoanelor vizate.

 

De ce colectăm informații

În conformitate cu principiile Regulamentului şi a legislaţiei în vigoare BIMCAD are obligaţia de a prelucra cu responsabilitate datele personale care îi sunt furnizate.

BIMCAD folosește datele cu caracter personal colectate în următoarele scopuri:

✅ Pentru personalizarea paginilor (de exemplu pentru afișarea conținutului în limba selectată)
✅ Pentru a ne asigura ca pagina de web este relevanta nevoilor dumneavoastră.
✅ Pentru a ne ajuta sa cream și să publicam conținutul cel mai relevant pentru dumneavoastră.
✅ Pentru îmbunătățirea securității accesului la serviciile oferite.

 

Confidențialitatea informațiilor

Nu dezvăluim informații despre activitatea din cadrul site-ului nici unei terțe persoane / entități, cu excepția instituțiilor Statului Român sau Comisiei Europene autorizate să auditeze activitatea noastră.

 

Consimțământul dumneavoastră

Utilizând site-ul nostru, sunteți de acord cu politica noastră de confidențialitate.

 

Reguli privind accesarea site-ului

Utilizatorul acceptă că administratorul site-ului poate stabili reguli și limitări privind folosirea serviciilor. Accesarea serviciilor și a conținutului anumitor secțiuni ale site-ului se realizează folosind numele de cont și parola.

 

Reclamații și sesizări

În România instituția guvernamentală responsabilă cu reglementarea protecției datelor cu caracter personal se numește Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, website www.dataprotection.ro , email anspdcp@dataprotection.ro


Scrie-ne


Pentru cei mai practici dintre voi, vă invităm să ne lăsați un mesaj. Departamentul adecvat va răspunde în cel mai scurt timp.


Trimite un email