Scanare Laser 3D


Precizia și utilitatea furnizate de scanarea laser 3D sunt de real ajutor pentru orice arhitect, proiectant, inginer sau constructor. Intervențiile asupra clădirii se pot face intr-o manieră mult mai eficientă având datele scanate în format 3D.


Alte servicii oferite
✓ Topografie
✓ Cadastru și intabulare
✓ Fotogrammetrie
✓ GIScontact@bimcad.ro

Scanarea laser 3D este un serviciu, care ne permite să creăm modele digitale detaliate ale obiectelor. Folosind această tehnologie, putem vedea obiectul și toate caracteristicile sale în detaliu fidel. Datele obținute cu scanarea laser 3D sunt foarte precise și se integrează foarte bine în sistemele noastre CAD. Acest lucru ne permite să folosim aceste date în munca noastră rapid și fără erori.”

BIM este un sistem de modelare a informațiilor despre clădiri care poate fi utilizat pentru proiectarea clădirilor, planificarea construirii lor și managementul intretinerii ulterioare a acestora. Procesul BIM include scanarea, crearea și stocarea datelor exacte, reprezentarea precisă a tuturor aspectelor proiectului, inclusiv sistemele sale de utilități, crearea unei baze de date informaționale.

 

Povestește-ne despre viitorul tău proiect


 

Excelăm în lucrări de construcții civile și industriale

BIMCAD este o companie de servicii complete, integrate, specializată în proiecte comerciale, industriale și instituționale. Ne mândrim cu capacitatea noastră de a oferi servicii remarcabile cu atenție la detalii, de către oameni profesioniști care se străduiesc spre excelență. Credem că personalul nostru este ceea ce ne diferențiază de concurenții noștri. Menținem standarde înalte pentru toate tipurile de proiecte și livrăm întotdeauna un produs de calitate la sfârșitul fiecărei lucrări, indiferent de complexitatea ei.